Butiken

EN BUTIK FÖR ALLA ÅLDRAR 

Butiken är fylld med spännande kryddblandningar, olika sorters teer, muggar och tekannor, lavendelprodukter, oljor, vinäger, örtsalt, geléer, marmelader...

En del är egentillverkat, övrigt är noga utvalda kvalitetsprodukter från bl.a. England och Frankrike. För barnen finns en egen hörna med leksaker, mjukisdjur och härliga kalaspresenter. Trädgårdsredskap och vattenkannor, krukor, inredningsartiklar och närproducerat både i mat-och godisväg hittar du också här.

Vi hjälper mer än gärna till med presenttips och att komponera presentkorgar i alla prisklasser. För den som inte kan bestämma sig går det naturligtvis också bra att köpa vårt uppskattade presentkort.

Vill du köpa vårt presentkort?

Betala in önskad summa (plus 15kr för porto) till vårt bankgiro 5241-9611 eller via swish 123 344 3371. Skriv till info@tirup.se ooch meddela önskad leverans, mottagares adress samt ev önskad hälsning. Så snart din betalning kommit in skickar vi presentkortet. Det går så klart även att köpa på plats i butiken. Presentkortet gäller både i café, butik och plantskola i upp till 24 månader.